Aikatauluahdistuksia ja rakentamisen riemua

Alkuperäisten, jo kauan sitten lukkoonlyötyjen suunnitelmien mukaan uusien huoneiden olisi pitänyt olla valmiina jo ajat sitten. Tällä kertaa elämällä oli eri suunnitelmat kuin meillä. Oli lopulta nöyränä todettava, että vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja ja että asiat oli laitettava tärkeysjärjestykseen. Tunnit siirtyivät rakentamisesta läheisten tarpeisiin. Onneksi nyt viimein näyttää siltä, että niihin tunteihin mahtuu taas kaikkea sitä, mitä uudet pakohuoneet tarvitsevat. Lue mitä kaikkea on luvassa!

Tarkkaavaisimmat teistä ovat varmasti huomanneetkin, että tämän vuoden puolella ElämysTeeri on viettänyt hiljaiseloa niin blogin kuin somen puolellakin. Uusien huoneidenkin piti jo tähän mennessä olla valmiita, mutta niitäkään ei ole kuulunut. Kerrotaan nyt heti alkuun, että meille ei ole sattunut mitään ja että suunnitelmat uusien huoneiden osalta ovat edelleen innostusta herättäviä.

Viivästyksen syyt ja seuraukset

Tällaisessa kahden hengen perheyrityksessä pienilläkin vastoinkäymisillä voi olla valtava vaikutus suunnitelmien toteutumiseen. Omalle kohdallemme elämä järjesti siviilipuolella viime vuoden lopusta alkaen useampia välitöntä huomiota vaativia pitkäkestoisia tapahtumia. Oli pakko laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja keskittyä olennaiseen, eli omaan sekä läheisten hyvinvointiin. Tämän tarkemmin emme halua kulunutta vuotta avata, sillä tapahtumien keskipisteessä olivat muut kuin me itse. Nyt niistä on selvitty ja pääsemme panostamaan huoneiden rakentamiseen sekä muuhun pakohuoneisiin liittyvään toimintaan taas täysillä.

Muutokset aukioloaikoihin

Jotta pystymme turvaamaan rakennustöiden edistymisen myös näin sesonkiaikana, muutimme hieman aukioloaikojamme. Jatkossa ElämysTeeri tarjoaa Tampereen unohtumattomimpia pakohuone-elämyksiä tiistaista lauantaihin siten, että ensimmäinen peliaika alkaa kello 12 ja viimeinen illalla kello 20. Sunnuntait ja maanantait on jatkossa pyhitetty pelkästään uusien huoneiden rakentamiselle. Opiskelijat saavat alennuksen jatkossa tiistaista torstaihin.

Suosituimmat ajat täyttyvät nopeasti, joten kannattaa jatkossakin varata haluamansa aika pakohuoneeseen ajoissa.

Lahjakortin voimassaoloaika

Kuulutko heihin, jotka ovat ostaneet lahjakortin jo ajat sitten ja olet odottanut uusia pakohuoneita kuin kuuta nousevaa? Ei huolta! Koska aikataulujen venymiset ovat olleet pelkästään meistä kiinni, emme halua, että keneltäkään jää lahjakortti sen vuoksi käyttämättä. Olemmekin päättäneet, että luki lahjakortin päiväyksen kohdalla mitä hyvänsä, sen voi käyttää kumpaan tahansa tulevista pakohuoneistamme. Lahjakortin voimassaolosta ei siis tarvitse huolehtia, ne ovat jatkossakin kelpoisia.

Mitä tulevilta huoneilta voi odottaa?

Avaruusseikkailu 1901

Avaruusalus on ollut tuloillaan jo ElämysTeerin alkuajoista lähtien. Tavallaan on ollut tämän pakohuoneen onni, että sen rakentaminen on venynyt. Luvassa on nimittäin jotain paljon parempaa kuin mitä alunperin suunniteltiin!

Ihan ensimmäiseksi on tietysti todettava se tosiasia, että tuollainen 1800-1900-luvun steampunk-avaruusalus on kohtalaisen hidas rakentaa jo itsessään. Kuten kaikkien muidenkin huoneiden kanssa, haluamme viedä pelaajat aidosti uskottavaan ympäristöön. Ulkonäköseikkojen lisäksi on matkan varrella kehitetty niin paljon hyviä ylimääräisiä tehtäviä, että niiden karsiminen alkoi ahdistaa. Päätettiin lopulta olla karsimatta mitään, joten lopputuloksena tulee olemaan 1,5 tunnin pakopeli. Tämä tietysti pidentää rakennusaikaa entisestään.

Avaruusseikkailu tulee myös teknisesti olemaan haastava rakennettava, eli joudumme käyttämään erityisen paljon aikaa sen toimivuuden varmiseksi. Pelin on toimittava jokaisen ryhmän kohdalla parhaalla mahdollisella tavalla ja tämä vaatii paljon sekä suunnitelmalta, rakenteilta sekä tietysti tekniikalta. Kaiken tämän vuoksi emme uskalla vieläkään luvata koska lähtölaskenta alkaa. Jotain pöllömpää ehtii kuitenkin tapahtua ennen sitä…

Pöllö pinteessä

Ennen avaruuteen lentämistä pääsette vierailulle mystiseen mökkiin. Noidan mökkiin sijoittuvassa pakopelissä tapaatte hieman ilkikurisen ja siksi kiipeliin joutuneen pöllön. Tämän pakohuoneen tehtävät, ympäristö ja tarina soveltuvat koko perheelle. Se on tunnelmaltaan satumainen ja tehtäviltäänkin omalaatuinen, kokeneillekin kokemisen arvoinen.

Tämän huoneen rakentaminen on jo aika hyvällä mallilla. Sen kuitenkin opimme tässä reilun vuoden aikana, että nyt emme enää lupaile mitään tarkempia aikatauluja sen lopullisesta valmistumisesta. Haluamme tämänkin huoneen kohdalla varmistaa sen, että saatte asiakkaina parhaan mahdollisen pakopelielämyksen. Kun huone lopulta avataan, ilmoitamme siitä näkyvästi kotisivuilla ja somessa.

Kiitos kärsivällisyydestä!

Olemme hyvin kiitollisia siitä kärsivällisyydestä ja ystävällisyydestä, millä ihmiset ovat viivästyksiin suhtautuneet. Olemme saaneet osaksemme paljon ymmärrystä ja kannustusta. Se saa meidät yrittämään entistä kovemmin tekemään pakohuoneita, jotka tarjoavat teille ikimuistoisia pelihetkiä. Toivottavasti tulevat huoneet ovat kaikkien odotuksienne arvoisia!

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, laita kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen info@elamysteeri.fi