Lahjaksi elämys pakohuoneessa

ElämysTeerin lahjakortti pakohuoneeseen on täydellinen lahja äidille, isälle, siskolle, veljelle, puolisolle, perheelle, kaverille, syntymäpäiväsankarille, ystävälle, hääparille, työkaverille tai vastavalmistuneelle. Lahjakortti on lupaus hauskanpidosta, onnistumisen elämyksistä, kaiken arkisen unohtamisesta sekä yhdessä koettujen muistojen luomisesta. Haluaisitko tietää miltä tuntuu antaa se kaikkein ikimuistoisin lahja?

Elämyslahja pakohuoneeseen

“Lupaava taidemaalari on löytynyt kotoaan hengettömänä ja kaikki merkit viittaavat kuolemaan oman käden kautta.” Kuulette palan tarinaa ja teidät saatetaan huoneen ovelle. Astutte sisään vuoteen 1887. Ovi sulkeutuu ja seikkailunne alkaa.

Pakohuone on kuin intensiivinen elokuvaelämys, jossa pelaajat ovat itse tapahtumien keskipisteessä. Heidän omat ratkaisunsa saavat tapahtumat liikkeelle ja juonen etenemään. Pelaajat kohtaavat huoneessa tehtäviä ja pulmia, joita he ratkaisevat yhdessä toisilleen puhumalla, toisiaan kuuntelemalla ja omiin sekä ryhmänsä kykyihin luottaen.

Mitä harvinaista ja arvokasta annat, kun annat lahjaksi pakohuone-elämyksen?

Maailmassa, jossa kaikilla on jo kaikkea ja tavaratarjonta on runsasta, on täydellisen lahjan hankkiminen entistä vaikeampaa. Mitä jos voisit olla se, joka antaa lahjaksi jotain aidosti arvokasta; yhteistä aikaa, onnistumisen elämyksiä sekä huoneen täydeltä muistoja!

Meillä pakohuoneet suunnitellaan sisustukseltaan, valaistukseltaan ja tunnelmaltaan sellaisiksi, että pelaajat uppoutuvat peliin täydellisesti. Milloin viimeksi vietit kokonaisen tunnin miettimättä kertaakaan puhelintasi, työasioita tai kotiaskareita?

Pakohuonelahjakortin antajana lahjoitat muutakin kuin pakohuonekokemuksen.

Pakohuonelahjakortilla annat:

– täydellisen irtaantumisen arjesta
– oivalluksia
– itseluottamusta
– ryhmään kuulumisen iloa
– huoneen täydeltä muistoja
– vapauden valita milloin ja kenen kanssa elämys koetaan

Kenelle pakopelielämys sopii lahjaksi?

Lahjakortti pakohuoneeseen on aika erikoinen lahja. Miten voit olla varma ilahtuuko lahjansaaja lahjastaan? Entä jos et tiedä kenen kanssa hän haluaa sen käyttää?

Ei hätää! Alla olevasta lahjansaajalistasta voit tarkistaa sopiiko pakohuonelahjakortti juuri hänelle, jolle olet etsimässä täydellistä lahjaa.

Lahjaksi äidille?

Moni äiti on jo kuullut pakohuoneista ja saattanut joskus pelatakin pakopelin tai kaksi. Niillekin äideille, jotka eivät ole vielä päässeet kokemaan pakopelielämystä, on yleensä jäänyt mieleen se, että niissä pääsee irtaantumaan arjen ajatuksista täysin.

Pelin ajan keskitytään vain käsillä oleviin tehtäviin, ongelmanratkaisukyvyn kehittyessä ja toistuvia onnistumisen elämyksiä kokiessa ei tule kertaakaan mieleen ajatella kodin aikataulujen järjestelemistä, mitä tänään syötäisiin tai muistiko kaupasta ostaa kaiken tarpeellisen. Pakohuoneen tunnelma, tehtävät ja tarina vievät täysin mukanaan.

Jos äiti on saanut koko perheen puhuttua mukaansa pakohuoneeseen, pääsee hän viettämään laatuaikaa hänelle tärkeimpien ihmisten kanssa. Kukaan ei ehdi näppäillä puhelimiaan ja koko perheellä on yhteinen päämäärä. Perheenjäsenten erilaisuus on vahvuus ja jokaisen ajatukset ovat arvokkaita.

”Hyvä me! Ihanaa! Voidaanko me tehdä tätä koko päivä?”
– perheen äiti, kun koko perhe oli yhdessä ratkaissut onnistuneesti taas uuden tehtävän

Lahjaksi isälle?

Yleensä isät päätyvät pakohuoneeseen muun perheen mukana. Idea ei ole ollut isän ja hänellä on joskus hyvinkin vastahakoinen olemus muiden kuunnellessa alkuohjeistusta innokkaina. Pelin alkaessa isät usein jopa naureskelevat sille, että muut ovat huoneessa niin täpinöissään.

Sitten tapahtuu jotain. Isä löytää vihjeen tehtävään ja muistaa ohimennen nähneensä aiemmin jotain, joka näytti liittyvän samaan asiaan. Hän yhdistää vihjeet toisiinsa, ratkaisee tehtävän ja lukko aukeaa. Silmissä välähtää, kaikki muu unohtuu, onnistuminen on sekuntien päässä. ”Mä ratkaisin tämän!”

Isät ovat omien onnistumisiensa lisäksi monesti myös vaikuttuneita omien lastensa kyvystä ratkaista tehtäviä. Jotkut isät jopa istuvat alas ja jäävät vain seuraamaan kuinka etevästi oma jälkikasvu suorittaa pelin erilaisia pulmia.

“Tää on muuten aika ässä tää mysteerihuone. Mä aattelin, et tää on jotain diibadaabaa.”
– perheen isä, kun peliä oli pelattu puoliväliin saakka

Pelin jälkeen pelinvetäjää saatetaan kiittää elämyksestä kättelemällä. Kättelijä on aina perheen isä, joka vannoo että tämä ei jää viimeiseksi kerraksi. Uusi, koko perheen yhteinen harrastus on löytynyt!

Lahjaksi omalle perheelle?

Edellisissä tulikin jo hyvin ilmi miksi perheen vanhemmat yleensä nauttivat pakopeleistä. Perheeseen saattaa kuulua myös teini-ikäisiä lapsia, jotka eivät ehkä innostu ensikuulemalta ideasta. Siinä iässä tekee mielummin asioita omien kavereiden kanssa, eikä omien vanhempien seurassa.

Perheen nuoriso kannattaa silti raahata mukaan pakopeliin, sillä siellä koko perhe pääsee yhdessä näkemään kuinka fiksuja he ovat! Vanhemmat voivat olla aidosti ylpeitä jälkikasvunsa ajatustenjuoksusta ja nuoriso saa lisää itseluottamusta ratkaistessaan pelissä vastaantulevia tehtäviä.

Lahjaksi ystävälle?

Pakohuoneessa tunnelma on parhaimmillaan silloin, kun sen kokee yhdessä omien lempi-ihmistensä kanssa. Kaveriporukassa tiedätte jo toistenne vahvuudet ja sanotte asiat suoraan toisillenne kaikella rakkaudella. Innostutte yhdessä onnistumisista.

Paras pakohuone-elämys syntyy kun käytte ensin yhdessä pelaamassa ja suuntaatte sen jälkeen syömään, kahville tai drinkeille. Saatte käydä yhdessä läpi pelissä koettuja hauskoja hetkiä, muistella siellä syntyneitä uusia sisäpiirivitsejä ja suunnitella seuraavaa yhdessä koettavaa elämystä.

Lahjaksi hääparille?

ElämysTeerin pakopelin voi pelata myös kaksin. Siinä on omat haasteensa, mutta se on täysin mahdollista! Kahdestaan pelaaminen on omanlaisensa kokemus, se vaatii pelaajaparilta hyviä kommunikointitaitoja ja nopeita hoksottimia. Se vaatii myös luottamusta toisen ongelmanratkaisutaitoihin ja kykyä edetä yhdessä reippaasti tehtävästä toiseen.

Mikäpä sen parempi paikka testata tuoreen avioliiton vahvuuksia, kuin pakohuone?

Lahjaksi työkaverille?

Onko joku työkavereista vaihtamassa työpaikkaa, jäämässä pitkälle lomalle tai muuten vaan onnistunut tehtävissään erinomaisen hyvin? Pakohuonelahjakortin avulla voitte antaa hänelle irtiottolahjan, jonka aikana työstressi unohtuu taatusti!

Lahjaksi valmistuneelle?

Opiskelijoilla on yleensä erinomaisen hyvä ote ongelmanratkaisuun ja tehtävien suorittamiseen. Heillekin tekee hyvää päästä ajattelemaan hetkeksi ihan muita asioita kuin koulutehtäviä ja tenttiin lukemista.

Parasta pakohuonelahjakortissa on opiskelijaikäisille se, että he saavat kokea elämyksen itse valitsemassaan seurassa, juuri silloin kun se heille sopii parhaiten!

Lahjaksi ensikertalaiselle tai pakopeliharrastajalle?

Meillä pakohuoneesta ovat nauttineet niin ensikertalaiset kuin pakopelejä paljon pelanneetkin. Sinun ei siis tarvitse etukäteen tietää onko lahjansaajalla aiempaa kokemusta pakopelien pelaamisesta.

”Ensimmäinen pelikokemukseni oli parempi kun osasin odottaa ja sai innostumaan aiheesta niin, että tämä ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi pakohuoneiden parissa.”

”Porukkamme on pelannut nyt toistakymmentä huonetta Tampereella yhdessä ja Marien muotokuvat oli hienoin huone ja paras pelikokemuksemme koko huonepakenijaurallamme. Tarina kulkee mukana läpi koko pelin ja huoneen tunnelma on viimeistä yksityiskohtaa myöten täysi kymppi. Pelinvetäjän tilannetaju ja palveluasenne oli kohdillaan. Heittämällä kärkeen!”

For someone who speaks English?

You can play our games in English too! Every clue is both in Finnish and in English, so you can play them even if you only understand one of the two languages.

Mistä tietää haluaako lahjansaaja kokea pakohuoneen?

Varmaksi sitä ei voi tietää muutoin kuin kysymällä, mutta kovin paljon pieleen lahja ei pahimmassakaan tapauksessa voi mennä.

Jos pakohuone ei ollutkaan lahjansaajan uusi lempiharrastus, sai hän siitä silti hyvän tarinan kerrottavaksi. Ehkä myös jokusen sisäpiirivitsin, sekä ideoita miten välttää joutumasta uudelleen samaan tilanteeseen. Seikkailut avartavat ja erikoisia tapahtumia muistelee todenköisemmin vanhanakin. Mitäänsanomattomat tapahtumat hukkuvat muistojen massaan, pakohuone-elämys ei tule huonoimmillaankaan kuulumaan niihin.

Jos kuitenkin käy niin, että lahjansaaja on todella pettynyt lahjaansa, repii kortin, polkee sen maahan ja haukkuu sinut pystyyn, ilmoita asiasta meille. Kerro meille lahjakortin koodi kuukauden sisällä sen ostamisesta ja me mitätöimme sen. Saat tietenkin silloin rahasi takaisin!

Oletko valmis astumaan parhaan lahjanantajan saappaisiin?

Oletko valmis siirtymään niiden ihmisten joukkoon, jotka osaavat antaa sen mieleenjäävimmän ja onnistuneimman lahjan? Haluatko tulla muistetuksi henkilönä, joka antoi lahjaksi ikimuistoisen yhdessä koetun elämyksen?

Voit tilata lahjakortin helposti netistä tai voit tulla ostamaan sen paikan päältä Tampereen keskustasta.

Jos haluat tulla ostamaan lahjakortin tiloistamme, otathan ensin yhteyttä tekstiviestillä (040 179 3484) tai sähköpostilla (info@elamysteeri.fi). Näin varmistat sen, että olemme varmasti paikan päällä.

Netistä tilatessasi maksat vain sen, mitä lahjakortin arvoksi valitset. Me maksamme postikulut! Kortti postitetaan viimeistään ostotapahtumaa seuraavana arkipäivänä.

ElämysTeerin lahjakortti on voimassa kokonaisen vuoden ostopäivästä lähtien ja voit valita sen sisältämän arvon monesta eri vaihtoehdosta.