Lahjakortti

Lahjaksi elämys pakohuoneessa

ElämysTeerin lahjakortti on jo itsessään komea lahja. Se on voimassa kokonaisen vuoden, joten lahjansaaja ehtii varmasti järjestää aikaa elämykselle.

Pakohuone-elämys on kuitenkin paljon enemmän kuin tunnin verran viihdettä. Se on yhdessä tekemistä, muille puhumista, toisten kuuntelemista ja omiin sekä muiden kykyihin luottamista.

Kun annat lahjaksi pakohuone-elämyksen, annat:

  • täydellisen irtaantumisen arjesta
  • oivalluksia
  • itseluottamusta
  • ryhmään kuulumisen iloa
  • huoneen täydeltä muistoja
  • vapauden valita milloin ja kenen kanssa elämys koetaan

Perinteinen tai sähköinen lahjakortti

Lähetämme näyttävän lahjakortin postitse viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Teemme sinulle niin halutessasi lahjakortista myös sähköisen version, jonka saat omaan sähköpostiisi heti samana päivänä.

Huomioitavaa:

Pakohuoneyritykset eivät yleensä ole kytköksissä toisiinsa, tästä syystä myös ElämysTeerin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain ElämysTeerin pakopeleihin. Lahjakortissa lukee nettiosoite, josta pakohuone varataan ja katuosoite, jossa elämys koetaan.

Pelin kokonaishinta riippuu pelaajien määrästä. Jos et tiedä minkä kokoisella porukalla lahjan saaja haluaa tulla pelaamaan, voit ostaa lahjaksi esimerkiksi 50 euron lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää myös osana maksua, jolloin jäljelle jää maksettavaksi erotus koko summasta.

PS. Tiesitkö, että meillä on tarjota jokaiselle meillä pelanneelle jotain erikoista? Jotain, mitä muilla ei ole?

Pakohuone on ainutlaatuinen ja kertaluontoinen elämys. Kun huone on pelattu, sen tehtävät on nähty, yllätykset koettu ja samaa peliä ei pelata enää uudelleen. Mitä jos voisit sittenkin kokea pelissä tuntemasi jännityksen ja onnistumisen elämykset uudelleen? Tällä kertaa pelinvetäjän silmin?

Meillä tämä onnistuu katseluhuoneen ansiosta. Voit lukea katseluhuoneesta lisää TÄÄLTÄ.