fbpx

Ajanvaraus

Haluatko pelaamaan jo tänään?

Mikäli haluat kokea room escape -elämyksen jo tänään tai haluat varata pakopelin, joka alkaa alle 20 tunnin päästä, tiedustele vapaita aikoja soittamalla tai tekstiviestitse numerosta  040 179 3484. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen info@elamysteeri.fi.

Pakohuoneiden varausehdot

Pakohuonepelin vahvistettu varaus on sitova.

Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka sisältää tärkeää tietoa ennen peliä luettavaksi.
Mikäli viestiä ei löydy, varmista että annoit oikean sähköpostiosoitteen ja tarkista, ettei viesti ole päätynyt roskapostikansioon.

Mikäli haluat varata escape room -kokemuksen tavallisesta poikkeavaan aikaan, ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Jos estytte saapumasta paikalle, varaus on peruttava viimeistään 24h ennen pakohuonepelin alkua. Myöhemmin perutuista pakopeleistä veloitetaan 50 euron suuruinen peruutusmaksu. Mikäli varaus jätetään perumatta, peritään siitä täysi hinta.

Saavuthan paikalle ajoissa! Meille riittää että olette paikalla varausaikanne alkaessa. Mikäli pelin aloitus viivästyy myöhästymisen vuoksi, voimme joutua lyhentämään peliaikaanne.

Alkoholi ja pakohuone-elämykset eivät ole hyvä yhdistelmä. Varaamme oikeuden evätä pääsy tai keskeyttää peli liian päihtyneen pelaajan osalta. Päihteiden vuoksi peruuntuneesta pelistä veloitamme varauksen mukaisen pelin hinnan.